26.04.2024
 

 

Δ.Ε.Σ.Ι.Ε. 2009

Kάποιος είπε ότι τίποτα δεν άλλαξε στο ΔΕΣΙΕ 09. Ίσως... Η εποχή είναι πάντα η ίδια. Η τοποθεσία είναι η ίδια. Οι σκηνές, η πύλη, το αρχηγείo... Η θάλασσα, τα γήπεδα, η ψυχαγωγία... ακόμη και οι αποθήκες μας. Κάποιος είπε ότι τίποτα δεν άλλαξε στο ΔΕΣΙΕ 09. Ίσως... Δεν άλλαξε η δομή του ΔΕΣΙΕ, η ροή του προγράμματος, τα ωράρια. Δεν άλλαξε η ατμόσφαιρα, η διάθεση, το κέφι! Κάποιος είπε ότι τίποτα δεν άλλαξε στο ΔΕΣΙΕ 09. Κι όμως... κάτι άλλαξε. Το σπουδαιότερο! ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ!!!

 

Μικρά παιδάκια που ήρθαν κοντά μας για πρώτη φορά! Τα μικρά παιδιά που μεγάλωσαν και έγιναν έφηβοι, οι έφηβοι που έγιναν νέοι και ανέλαβαν αυτοί με την σειρά τους καθήκοντα στο ΔΕΣΙΕ. Ανέλαβαν αυτοί να προσφέρουν με την σειρά τους όσα οι ίδιοι απόλαυσαν όταν ήταν μικροί. Προσωπικό, ομαδάρχες, υπεύθυνοι τομέων, αρχηγείο, όλοι καινούριοι στα πόστα τους και όλοι τους ΥΠΕΡΟΧΟΙ!

Έδωσαν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό! Και φυσικά η ανταμοιβή όλων είναι τα πρόσωπα και οι αγκαλιές των παιδιών όταν ευχαριστούνται και όταν νιώθουν το συναίσθημα που όλοι μοιραζόμαστε στο ΔΕΣΙΕ μας. Γιατί είναι μοναδικό αυτό που ζούμε. Είναι μοναδικό, αποκλειστικά δικό μας και πολύτιμο! Η χαρά της συνεύρεσης, της αντάμωσης μεταξύ μας. Μαζί τρώμε, μαζί κοιμόμαστε, μαζί παίζουμε, μαζί διασκεδάζουμε! Μοιραζόμαστε σκέψεις, συναισθήματα, αδυναμίες, προβλήματα, επιτυχίες. Έρωτες!!!

Είναι η χαρά της προσφοράς, η έξαψη της δημιουργίας, η ικανοποίηση της ανταπόδοσης και της συνέχισης! Είναι περιττό να αναφέρουμε τα καινούρια στρώματα που έκαναν τον ύπνο μας καλύτερο και τις ανακαινισμένες τουαλέτες που ανεβάζουν το επίπεδο διαβίωσης όλων μας! Ούτε θα επεκταθούμε στις λεπτομέρειες του προγράμματος, στις εκδρομές, στις δραστηριότητες, στις ξεχωριστές ημέρες, όσο επιτυχημένα κι αν ήταν αυτά!

Γιατί αυτό που μένει σε όλους μας από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο είναι το δέσιμο, η αγάπ η, η ιδιαίτερη, ξεχωριστή, αποκλειστική σχέση που δημιουργείται ανάμεσά μας, που μας γεμίζει δύναμη και σιγουριά! Που μας κάνει να θέλουμε να είμαστε όλοι εκεί! Που μας κάνει να ανυπομονούμε για την επόμενη συνάντησή μας, για την επόμενη χρονιά ΔΕΣΙΕ.

Το Αρχηγείο της Δ.Ε.Σ.Ι.Ε.